Online petitie: meer traditionele koor- en samenzang op nationale televisie

Is het u ook opgevallen dat de laatste jaren steeds minder traditionele koor- en samenzang met psalmen en geestelijke liederen op nationale televisie te zien is? Deze trend is jaren geleden ingezet en lijkt niet te stoppen.

Tijd voor actie!

Wij vinden dat het tijd is dat liefhebbers van traditionele koor- en samenzang een stem krijgen. Wij zijn daarom een online petitie gestart. Het doel is om zoveel mogelijk handtekeningen te verzamelen en hiermee aan te tonen dat producenten die verantwoordelijk zijn voor de muziekkeuzes van programma’s zoals Nederland Zingt van de Evangelische Omroep, te kort schieten met hun aanbod.

Onderteken en deel de petitie

Doet u mee? Onderteken hieronder de petitie en deel de petitie onder vrienden en kennissen zodat we zoveel mogelijk handtekeningen kunnen verzamelen. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor deze petitie en u eenmalig op de hoogte te houden van de resultaten van de petitie.

Meer traditionele koor- en samenzang op nationale televisie

WIJ
Liefhebbers van traditionele koor- en samenzang

CONSTATEREN

  • Een afname van traditionele koor- en samenzang (met psalmen en geestelijke liederen) op nationale televisie.
  • Een trend die jarengeleden is ingezet en niet lijkt te stoppen.

EN VERZOEKEN
De producenten die verantwoordelijk zijn voor de muziekkeuzes van dergelijke programma’s zoals Nederland Zingt van de Evangelische Omroep, hun keuzes voor de indeling van dergelijke programma’s te herzien en meer massale samenzang met psalmen en geestelijke liederen te laten horen en zien op nationale televisie.

%%je handtekening%%

Deel met je vrienden:

     

Deel de petitie via uw sociale netwerk:

of e-mail de link https://www.muzikalebeleving.nl/meer-traditionele-koor-en-samenzang-op-nationale-televisie/